Vakbekwame HBO Jeugd- & Gezinsprofessional

Werk je minimaal 1 jaar met jeugd op hbo-niveau, maar heb je niet de juiste diploma’s voor een SKJ-registratie? Dan biedt dit EVC-traject uitkomst voor jou!

Middels dit EVC-traject verzamel je onder begeleiding van een van onze portfoliobegeleiders al je ervaring en competenties in een jouw portfolio door middel van het schrijven van een reflectieverslag en aanleveren van beroepsproducten. Wanneer dit portfolio compleet is, zullen onze assessoren dit beoordelen en op basis hiervan en het assessmentgesprek jouw ervaringscertificaat schrijven.

Dit ervaringscertificaat zullen wij bij het Nationaal Kenniscentrum EVC laten verzilveren voor een vakbekwaamheidsbewijs HBO Jeugd- en Gezinsprofessional. Met dit vakbekwaamheidsbewijs kun je je vervolgens laten inschrijven in het SKJ-register als officieel erkend HBO Jeugd- en Gezinsprofessional.

Dit EVC-traject in het kort

Kosten en duur van het volledige EVC-traject

Voor deze standaard ben je ongeveer 18 uren bezig met het hele EVC-traject. Het complete EVC-traject zal vanaf de start het traject tot het uitreiken van het ervaringscertificaat ongeveer 12 weken in beslag nemen.

De kosten van het EVC-traject voor de standaard hbo jeugd- en gezinsprofessional bedragen € 3.018,95 (€2.495 exclusief btw).

U kunt altijd mailen naar info@habe-evc.nl voor al je vragen.