Over Habé

Bij Habé EVC staat de deelnemer centraal. Als EVC-aanbieder met de nodige ervaringskennis in huis begrijpen wij als geen ander dat elke individuele reis uniek is en streven wij ernaar deze optimaal te ondersteunen. Dit doen we door maatwerk te leveren in de begeleiding van onze deelnemers. Om de deelnemer goed bij te staan en aansluiting te vinden, werken we voornamelijk met ervaringsdeskundige begeleiders en assessoren – professionals die zelf ook ooit een EVC-traject hebben afgelegd. Hierdoor staat Habé EVC dichtbij de deelnemer en weten we goed waar de deelnemer behoefte aan heeft om zijn EVC-traject zo positief mogelijk te doorlopen.

Missie

Het is onze diepgaande overtuiging dat elke leerreis uniek is; niet iedereen leert via dezelfde route. Met deze gedachte zetten wij ons dagelijks in voor zowel onze EVC-deelnemers als de zorgsector. Ons doel is een duurzame, positieve impact te creëren en zo gezamenlijk het verschil te maken.

Visie

In een zorglandschap met een groot personeelstekort willen wij bijdragen door nog niet gekwalificeerde, ervaren professionals te empoweren. We streven naar officiële erkenning van hun kennis en vaardigheden, waardoor ze nog waardevollere krachten worden in de zorg.

Habé EVC werkt samen met

Habé EVC hecht waarde aan samenwerking met diverse organisaties. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partnerschappen om niet alleen onze EVC-deelnemers, maar ook de zorgsector nog effectiever te bedienen. Zie hieronder de partners waar we momenteel nauw mee samenwerken.